ב-1996 פתחנו את המסעדה הפאן-אסייתית הראשונה בארץ. ג’ירף אבן גבירול הייתה גם הנודל בר הראשון בעיר, והוא סיפק חוויה אסייתית–ניו יורקית שתל אביב לא הכירה קודם. תושבי האזור ואלו שביקרו בו, התחברו במהירות לקונספט החדשני – מנות מודרניות בהשראת מטבחים אסייתיים מסורתיים עם קינוחים וקפה אירופאים לגמרי, שמוגשים במסעדה עם אווירה עדכנית ותוססת. באבן גבירול גם הומצאו והושקו מנות שהפכו לנכסי צאן ברזל במותג שלנו, כמו “החריפה”, “צ’אזה” וה”פבלובה”.